O nama

Poslastičarnica - pekara MEDIĆ postoji od 2000. godine, a nastaje kao rezultat rada i velike posvećenosti poslu jednog profesionalnog kuvara - poslastičara.
Nalazi se u Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 10z, nisko prizemlje – lokal br. 10 (YuBC).

U ponudi su torte različitih ukusa u različitim oblicima: rođendanske, svečane, mladenačke, dečije, 3d torte, sitni kolači posni i mrsni, komadni kolači, žito, slavski kolač, veliki izbor peciva..... Svi proizvodi se pripremaju od isključivo svežih namirnica proverenog kvaliteta.

Vlasnica radnje, sa svojim dugogodišnjim saradnicima zadužena je za ostvarene rezultate i stečeno poverenje velikog broja ljubitelja naših ukusnih torti, kolača, peciva......
Kao profesionalni kuvar po zanimanju, poslom poslastičara uspešno se bavi više od 20 godina i time potvrđuje da se pravi domaći ukus i kvalitet prepoznaje i traje.

Ukoliko imate ideju za izgled torte (mladenačka, dečija, rođendanska....), podelite je sa nama – biće nam zadovoljstvo da Vašu zamisao sprovedemo u stvarnost - najzahtevnije ideje naših potrošača su omiljeni deo našeg posla!!!!

Pofesionalno i sa ljubavlju ispunjavamo vaše slatke ideje, torte i kolače napravićemo prema zahtevu ali zadržati kvalitet ukusa i povoljnu cenu.

Mogućnost dostave na kućnu adresu, za veće količine dostava gratis!!!

 

Zahvaljujemo se svojim stalnim potrošačima na poverenju koje su nam ukazali tokom proteklih godina.

 

Poslastičarnica MEDIĆ - Beograd.